Skip Navigation Links

2018/2019 04.07.2018  -  24.06.2019
Vejledning
Vælg det hold du ønsker at tilmelde dig ved at klikke på den grønne linie !
 
Det koster ikke noget at være med i UHG og Servicegrupperne, men giver foreningen et godt overblik over hvad man ønsker at deltage i :-)  

KYSER (KYSER)
Kyserne er for børn fra 3. - 4. klasse. En god start for dit barn hvis han/hun gerne vil prøve kræfter med teater. Kyserne laver en årlig forestilling for forældre.
Tilmeld/Læs mere - (1)

KASKET (KASKE)

Kasketterne er en gruppe for 5. - 6. klasse, som har mod på teater og en masse sjov! Vi lægger meget vægt på sammenholdet i gruppen, og udviklingen af den enkelte person, både som skuespiller og privatperson. Vi har et mål om at sætte en forestilling op i slutningen af sæsonen, hvor skuespillerne har mulighed for at udfolde sig kreativt på scenen.

Tilmeld/Læs mere - (1)

HUER (UNGDO)

Ungdom er fra 7. kl. - 17 år. I gruppen arbejder vi med alle de redskaber, vi kan benytte på scenen. Vi arbejder meget med karakterarbejde og samspillet mellem følelse og skuespiller. Vi arbejder i et trygt, konstruktivt og seriøst miljø, som vi nyder godt af og med hinanden. Vi sætter både en stor forestilling op, men skal også arbejde en del i mindre selvstændige gruppe, hvor vi skal eksperimentere med andre teatergenrer.

Tilmeld/Læs mere - (1)

HAT (VOKSE)

Voksengruppen er fra 18 år og opefter.

Når vi ikke er i gang med et forestillingsforløb, mødes vi til drama- og improøvelser. Der arbejdes med at opbygge karakterer, stemninger, improvisation, følelser og meget meget mere. Her kan man træne, opbygge, udvikle eller opdage nye side af sig selv som amatørskuespiller. Det er samtidig en godt socialt og rumligt fællesskab med samarbejde, tillid og ikke mindst en erkendelse af at man aldrig bliver for gammel til at lege og udvikle sig igennem drama.

 
Tilmeld/Læs mere - (1)

UNDERHOLDNING GRUPPEN (UHG)
Tilmeld/Læs mere - (1)

BAGSCENEN (SUPPO)

Bag scenen behøves en masse mennesker til f.eks. at sy kostumer, bygge scene, lave kaffe, stå i baren og meget andet. De laver et stykke frivilligt arbejde, og oplever at være en del af et større fællesskab.

Tilmeld/Læs mere - (1)

INTERESSE MEDLEM (INTER)

Interessemedlemsskab. Et symbolsk medlemskab til støtte og gavn for foreningen, samt til at dække evt. kaffe og lignende i løbet af sæsonen.

(Giver gratis adgang til alle forestillinger)
Tilmeld/Læs mere - (1)

BESTYRELSEN (BES)
Tilmeld/Læs mere - (0)