Skip Navigation Links

2018/2019 04.07.2018  -  24.06.2019
Vejledning
Vælg det hold du ønsker at tilmelde dig ved at klikke på den grønne linie !
 
Det koster ikke noget at være med i UHG og Servicegrupperne, men giver foreningen et godt overblik over hvad man ønsker at deltage i :-)  

KYSER (KYSER)
Kyserne er for børn fra 3. - 4. klasse. En god start for dit barn hvis han/hun gerne vil prøve kræfter med teater. Kyserne laver en årlig forestilling for forældre.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

KASKET (KASKE)
Kasketterne er en gruppe for 5. - 6. klasse, som har mod på teater og en masse sjov! Vi lægger meget vægt på sammenholdet i gruppen, og udviklingen af den enkelte person, både som skuespiller og privat person. Vi har et mål om at stille en fantastisk forestilling op i slutningen af sæsonen, hvor skuespillerne har mulighed for at udfolde sig kreativt på scenen.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

HUER (UNGDO)
Ungdom er fra 7. kl. - 17 år. I gruppen arbejder vi med alle de redskaber, vi kan benytte på scenen. Vi arbejder meget med karakterarbejde og samspillet mellem følelse og skuespiller. Vi arbejder i et trygt, konstruktivt og seriøst miljø, som vi nyder godt af og med hinanden. Vi sætter både en stor forestilling op, men skal også arbejde en del i mindre selvstændige gruppe, hvor vi skal eksperimentere med andre teatergenre.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

HAT (VOKSE)
Voksen gruppen går fra 18 - 99 år.
 
Når vi ikke er igang med et forestillings forløb, mødes vi til drama og impro øvelser. Der arbejdes med at opbygge en karakter, stemninger, improvisation, følelser og meget meget mere. Her kan man træne, opbygge, udvikle eller opdage nye side af sig selv som amatørskuespiller. Men det er samtidig en godt socialt og rumligt fællesskab med samarbejde, tillid og ikke mindst en erkendelse af at man aldrig bliver for gammel til at lege og udvikle sig igennem drama.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

UNDERHOLDNING GRUPPEN (UHG)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

BAGSCENEN (SUPPO)
Bag scene sker en masse som f.eks. sy kostumer, bygge scene, lave kaffe, stå i baren og meget andet, som laver et stykke frivilligt arbejde og oplever og være en del af et større fællesskab.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

INTERESSE MEDLEM (INTER)
Frivilligt interesse medlemsskab. Er tænkt som et symbolsk medlemskab til støtte og gavn for foreningen, samt til at dække evt. kaffe og ligende i løbet af en sæson.
(Giver gratis adgang til alle forestillinger)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)
Støt HAT

Gør din nethandel her og støt foreningen på markedspladsen