Skip Navigation Links

Hårby Amatør Teater startede som et aftenhold under LOF i 1979. I dag er vi en Amatørscene med ca 100 medlemmer hvor størstedelen af medlemmerne er børn og unge under 25 år.


Hårby Amatør Teater vil gerne være en åben og rummelig forening, der bygger på frivilligt engagement og kreativ udfoldelse. Vi råder over egen scene og klublokaler med teknik, systue, sminkerum og massere af kostumer og rekvisitter. Så der er mange muligheder for at deltage aktivt i og omkring teaterlivet i HAT. Vi har derfor mange medlemmer der ikke spiller teater, men bidrager til at teknik, scenografi, kostumer, musik, barsalg, PR, planlægning mm.

Tilsammen skaber vi et socialt frirum, hvor interessen for de kreative processer kan få frit spil. Et frirum der bidrager til personlig udvikling, venskab og ikke mindst teaterforestillinger til glæde for det lokale publikum.

Vores medlemmer er opdelt i 4 grupper, opdelt efter alder. Der er mulighed for at starte fra 3.klasse og du kan fortsætte til du er over 100år.

I HAT har vi en helt særlig ånd; HAT-ÅNDEN. Den er alle velkommen til at være en del af. Så derfor glæder vi os til at se dig.

Støt HAT

Gør din nethandel her og støt foreningen på markedspladsen